Kids Casting

Kidscasting.ro este cel mai mare site de casting - copii din Romania

Daca iti vezi copilul urmand o cariera in actorie atunci primul pas pe care trebuie sa il faci este sa-l inscrii in baza de date Kidscasting.ro. Contactarea unei agentii de casting pe care sa va puteti baza este unul dintre cei mai importanti pasi in incercarea de a asigura o ascensiune in cariera artistica. Daca esti de parere ca micutul tau are talent sau ti s-a spus de nenumarate ori ca ar trebui sa il directionezi catre o activitate artistica atunci, cel mai logic pas este inscrierea acestuia in baza de date Kidscasting.ro.

De ce ai apela la serviciile Kidscasting.ro?

Kidscasting.ro ofera o varietate de joburi in domeniul media pe tot teritoriul Romaniei si nu numai. Kidscasting.ro are rolul unui impresar ce negociaza toate oportunitatile din domeniu. Asta inseamna ca organizam numeroase preselectii si castinguri - online sau live - pentru diferite case de productie sau TeleViziuni la care copilul poate participa daca intruneste conditiile de selectie.
Fara sa colaborezi cu o agentie de casting copilul tau poate rata multe sanse de a-si trece in portofoliu proiecte ce ar putea sa il defineasca in vederea obtinerii de roluri in proiecte importante - TV sau cinematografice.

O agentie de casting de incredere

Este foarte important ca agentia ce iti promoveaza copilul sa detina toate resursele necesare pentru a o face. Portofoliul de filmari, colaborarile cu cele mai importante case de productie, fotografi si televiziuni ne recomanda si fac din Kidscasting.ro prima alegere in promovarea copiilor.
Kidscasting.ro face parte din Twist Media Casting - cea mai mare agentie de casting din Romania. Portofoliul Twist Media Casting poate fi accesat aici.